O nama

Dobrodošli na stranice tvrtke REMONDIS Medison d.o.o.!

Remondis Medison vodeća je tvrtka u Republici Hrvatskoj za obavljanje djelatnosti prijevoza i obrade medicinskog otpada. U Hrvatskoj posluje već 15 godina, a u Jastrebarskom od 2015. te čini dio vodeće svjetske grupacije za zbrinjavanje otpada koja posluje na 800 lokacija.

Djelatnost zbrinjavanja otpada obavlja se temeljem dozvole Ministarstva zaštite okoliša i energetike za gospodarenje opasnim otpadom te dozvole Zagrebačke županije za gospodarenje neopasnim otpadom.

Preuzimanje i zbrinjavanje ostalih vrsta otpada također se obavljaju temeljem ovlaštenja nadležnog Ministarstva (potvrde o upisu u očevidnik prijevoznika otpada, posrednika u gospodarenju otpadom i osoba koje skladište vlastiti proizvodni otpad) te ugovorima o poslovnoj suradnji s drugim ovlaštenim tvrtkama za zbrinjavanje otpada.

Tvrtka omogućuje obradu otpada koji nastaje kao produkt rada više stotina institucija – kliničkih bolničkih centara, općih i županijskih bolnica, domova zdravlja, medicinskih laboratorija, zavoda za javno zdravstvo, domova zdravlja, stomatoloških ordinacija, farmaceutskih tvrtki i drugih subjekata iz sektora hrvatskog zdravstva i farmacije. Dugogodišnje iskustvo u tom području stekli smo kroz brojne poslovne suradnje uvijek pružajući najvišu razinu usluge našim klijentima o čemu svjedoči njihovo zadovoljstvo.