Obavljamo djelatnosti prijevoza i obrade medicinskog otpada

Dobrodošli na stranice tvrtke REMONDIS Medison d.o.o.!

Tvrtka REMONDIS Medison d.o.o. obavlja djelatnosti sakupljanja, oporabe i zbrinjavanja opasnog (k.b. 18 01 03*, 18 02 02*) i neopasnog (k.b. 18 01 04, 18 02 03) otpada postupcima IS, S, R13, R12 i D15 temeljem dozvole Ministarstva zaštite okoliša i energetike za gospodarenje opasnim otpadom te dozvole Sisačko-moslavačke županije za gospodarenje neopasnim otpadom. Vodeća smo tvrtka u Republici Hrvatskoj za poslove preuzimanja i obrade medicinskog otpada i dio smo svjetske grupacije za zbrinjavanje otpada koja posluje na više od 800 lokacija.

Preuzimanje i organiziranje zbrinjavanje ostalih vrsta otpada također se obavljaju temeljem ovlaštenja nadležnog Ministarstva (potvrde o upisu u očevidnik prijevoznika otpada, posrednika u gospodarenju otpadom i osoba koje skladište vlastiti proizvodni otpad) te ugovorima o poslovnoj suradnji s drugim ovlaštenim tvrtkama za zbrinjavanje otpada.

 

Vidi više

Aktualno

Obavijest klijentima - PROMJENA SJEDIŠTA

10.01.2024.

Poštovani klijenti, ovime Vas želimo obavijestiti o novoj adresi sjedišta tvrtke: Ulica Nikole Tesle...

Dobrodošli na stranice tvrtke REMONDIS Medison d.o.o.!

06.09.2018.

REMONDIS Medison d.o.o. vodeća je tvrtka u Republici Hrvatskoj za obavljanje djelatnosti prijevoza i obrade medicinskog...

Naši klijenti

KBC ZAGREB

KBC RIJEKA

KBC SESTRE MILOSRDNICE

KB MERKUR

KB SVETI DUH

OB VARAŽDIN

KLINIKA ZA DJEČJE BOLESTI ZAGREB

OB PULA